Indisk fiskeret

Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.

Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.

Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.

Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.

Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.

Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.

Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.

Indisk fiskeret

Udskriv
Opskrift på en Indisk fiskeret lavet på torskefiletter
Ret Hovedret
Køkken Indisk
Keyword fisk, fiskeret, indien, indisk, torsk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 800 g torskefileter
  • 1 stk citron (saften)
  • 1 stk selleri
  • 1 stk gulerod
  • 1 stk porre
  • 1 tsk salt
  • 1 stk løg
  • 3 dl ris

Sauce

  • 40 g smør
  • 3 spsk mel
  • spsk karry
  • 5 dl fiskebouillon
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 stk æg hårdkogt

Sådan gør du

  • Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.
    Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.
    Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.
    Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.
    Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.
    Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.
    Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.
    Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Fisk · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..