Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fisk | Lugano Risotto

Aftensmad -» Fisk

Lugano Risotto

Ingredienser:
200 g frosne rejer
2 løg
½ L bouillon
1 laurbærblad
6 peberkorn
600 g fiskefilet
1 fed hvidløg
Salt
50 g smør og margarine
2 spsk olie
3 dl ris eller 250 g
1½ dl tør hvidvin
1 spsk citronsaft
1 bundt persille
1 knsp safran
50 g reven parmesan ost

4 Portioner


Fremgangsmåde:
Tø rejerne langsomt op. Pil løgene. Skær det ene over og læg det andet til side. Kog bouillonen i 10 minutter med laurbærblad, peberkorn og de halve løg.
Læg fiskefileterne i og damp dem i 5 minutter ved svag varme. Tag dem op med en gaffel og hold dem varme. Si fiskesuppen og hæld vand i, så der er en halv liter.
Hak det andet løg fint og pil hvidløget. Varm smør og olie i en gryde. Svits det hakkede løg, pres hvidløget ud i. Drys risene i og lad dem svitse et par minutter. Hæld fiskesuppen og hvidvin ved.
Tilsæt citronsaft og drys med salt.
Lad det koge ved svag varme i 20-25 minutter.
Hak persillen og bland den i retten sammen med safran og rejer. Pluk fisken i mindre stykker og vend den forsigtigt i. Server risottoen med en grøn salat og reven ost.


Søgeord: Lugano Risotto, fiskefilet, rejer, fisk, Risotto

Tilføjet d. 01-12-2008 16:59:04
Indsendt af: Mette Lassen
Kategori: Aftensmad » Fisk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Lugano Risotto
Dit Navn:
Validering: 1 + 3 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Italiensk Fiskegratin


Kog spaghettien som anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af spaghettien i bunden.
Pluk tunfiskek&

Pandestegte aborre fileter


Fremgangsmåde:
En halv kop mel kommes i en stor nok pose og krydre det med salt og peber.
Kom de friske aborre fileter i som er duppet af med k&os

Pandestegte aborre fileter

Paella med Kylling


Del kyllingen i mindre stykker. Varm olien i en dyb pande eller gryde. Tilsæt løg og presset hvidløg og svits det nogle minutter uden at det

Indisk fiskeret


Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.
Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ri

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk