Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ | Julekylling

Aftensmad -» Fjerkræ

Julekylling

Ingredienser:
4 portioner

500 g kyllingfilet
2 tsk olie
2dl juleøl
2dl fraiche (9%)
1 terning hønsebouillon
1 tsk stødt ingefær
1 tsk estragon
1-2 spsk kinesisk soya
salt, peber


Fremgangsmåde:
Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min. Server med ris og blandet salat.


Søgeord: kylling, julekylling, kylling til juleaften

Tilføjet d. 10-10-2010 18:25:16
Indsendt af: Grethe Otterup
Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Julekylling
Dit Navn:
Validering: 4 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Peking And


Begynd med at skylle anden grundigt og dyppe den 1 min. i kogende vand tilsat salt.
Derefter tørres den meget grundigt, og under tørringen mas

Peking And

Andebryst med portvinssky


Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på

Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits


Kylling fileterne skæres i 4-6 stk. Kommer an på hvad størrelse man vil have, og toastbrødene blendes, herefter kommer man kyllinge st

Broccolitærte med røget kalkun


Dej:
Saml alle ingredienser til dejen og læg den koldt en halv times tid. Rul den herefter ud og beklæd en tærteform med den.
Prik t&a

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk