Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ | Julekylling

Aftensmad -» Fjerkræ

Julekylling

Ingredienser:
4 portioner

500 g kyllingfilet
2 tsk olie
2dl juleøl
2dl fraiche (9%)
1 terning hønsebouillon
1 tsk stødt ingefær
1 tsk estragon
1-2 spsk kinesisk soya
salt, peber


Fremgangsmåde:
Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min. Server med ris og blandet salat.


Søgeord: kylling, julekylling, kylling til juleaften

Tilføjet d. 10-10-2010 18:25:16
Indsendt af: Grethe Otterup
Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Julekylling
Dit Navn:
Validering: 5 + 10 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kalkun i Pebersauce


Parter kalkunen og kog stykkerne i bouillon i ca. 50 min.

Tag kødet op og hold det varmt. Lad suppen køle af og skumfedtet fra.

Si

Peking And


Begynd med at skylle anden grundigt og dyppe den 1 min. i kogende vand tilsat salt.
Derefter tørres den meget grundigt, og under tørringen mas

Peking And

Fyldt engelsk Julekalkun


Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun 10g og champignoner i margarine og tilsret pastinak, smuldret br0d,

Andebryst med portvinssky


Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk