Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ | Kalkun i Pebersauce

Aftensmad -» Fjerkræ

Kalkun i Pebersauce

Ingredienser:
8 portioner

1 kalkun på ca 2,5kg
7 dl hønsebouillon

Sauce:
1 spsk flydende margarine
2.2½ spsk mel
siet suppe
3 spsk letknuste madagaskar peberkorn
1-2 tsk estagon
1 lille spsk dijon sennep
1 dl fløde
2-3 spsk cognac
salt, peber


Fremgangsmåde:
Parter kalkunen og kog stykkerne i bouillon i ca. 50 min.

Tag kødet op og hold det varmt. Lad suppen køle af og skumfedtet fra.

Si suppen.

Sauce:
Bag margarine og mel sammeni en gryde og tilsret suppen lidt efter lidt under piskning. Tilsæt peber, estragon og sennep og lad saucen koge et par min.

Kom fløde i, kog op og smag saucen til med cognac, salt og peber.

Hæld den over kalkunstykkerne og server med kartofler og forskellige grønsager.


Søgeord: kalkun, pebersauce, kalkun i peber sauce,

Tilføjet d. 10-10-2010 18:26:01
Indsendt af: Grethe Otterup
Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Kalkun i Pebersauce
Dit Navn:
Validering: 4 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Broccolitærte med røget kalkun


Dej:
Saml alle ingredienser til dejen og læg den koldt en halv times tid. Rul den herefter ud og beklæd en tærteform med den.
Prik t&a

Andebryst med portvinssky


Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på

Fyldt engelsk Julekalkun


Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun 10g og champignoner i margarine og tilsret pastinak, smuldret br0d,

Julekylling


Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småko

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk