Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ | Andebryst med portvinssky

Aftensmad -» Fjerkræ

Andebryst med portvinssky

Ingredienser:
2-3 andebryster, salt,
½ dl portvin,
½ dl rødvinseddike,
2½ dl andebouillon,
1½ tsk. honning,
½ tsk. timian,
1½ spsk. koldt smør.

Rødkål/pære-salat:
Ca. 400 g finsnittet rødkål,
2½ dl syrnet fløde 9 %,
salt, 4 mellemstore pærer.

Tilbehør: Kartofler.

4 Personer


Fremgangsmåde:
Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på kødsiden. Afslut stegningen på skindsiden, ca. 3 min. Lad andebrysterne hvile i 5 min. inden de skæres for.

Sky: Kasser stegefedtet på nær 2 spsk. Tilsæt portvin og vineddike og øg varmen. Skrab samtidig pandens bund og lad det koge ind, til der er 2-3 spsk. tilbage. Tilsæt bouillon, honning og timian og kog 1/3 ned. Dæmp varmen og pisk smørret i lidt af gangen. Tag af varmen. Smag til med salt og peber.

Salat: Vend rødkålen med syrnet fløde. Smag til med salt. Skær pærerne i kvarter, fjern kernehus og skær derefter i mindre stykker. Vend med kålblandingen.


Søgeord: Andebryst, and, portvinssky, sky, rødkål. pære, salat

Tilføjet d. 14-10-2010 14:08:34
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Andebryst med portvinssky
Dit Navn:
Validering: 1 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits


Kylling fileterne skæres i 4-6 stk. Kommer an på hvad størrelse man vil have, og toastbrødene blendes, herefter kommer man kyllinge st

Fyldt engelsk Julekalkun


Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun 10g og champignoner i margarine og tilsret pastinak, smuldret br0d,

Julekylling


Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småko

Kalkun i Pebersauce


Parter kalkunen og kog stykkerne i bouillon i ca. 50 min.

Tag kødet op og hold det varmt. Lad suppen køle af og skumfedtet fra.

Si

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk