Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ | Andebryst med portvinssky

Aftensmad -» Fjerkræ

Andebryst med portvinssky

Ingredienser:
2-3 andebryster, salt,
½ dl portvin,
½ dl rødvinseddike,
2½ dl andebouillon,
1½ tsk. honning,
½ tsk. timian,
1½ spsk. koldt smør.

Rødkål/pære-salat:
Ca. 400 g finsnittet rødkål,
2½ dl syrnet fløde 9 %,
salt, 4 mellemstore pærer.

Tilbehør: Kartofler.

4 Personer


Fremgangsmåde:
Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på kødsiden. Afslut stegningen på skindsiden, ca. 3 min. Lad andebrysterne hvile i 5 min. inden de skæres for.

Sky: Kasser stegefedtet på nær 2 spsk. Tilsæt portvin og vineddike og øg varmen. Skrab samtidig pandens bund og lad det koge ind, til der er 2-3 spsk. tilbage. Tilsæt bouillon, honning og timian og kog 1/3 ned. Dæmp varmen og pisk smørret i lidt af gangen. Tag af varmen. Smag til med salt og peber.

Salat: Vend rødkålen med syrnet fløde. Smag til med salt. Skær pærerne i kvarter, fjern kernehus og skær derefter i mindre stykker. Vend med kålblandingen.


Søgeord: Andebryst, and, portvinssky, sky, rødkål. pære, salat

Tilføjet d. 14-10-2010 14:08:34
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Andebryst med portvinssky
Dit Navn:
Validering: 7 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Fyldt engelsk Julekalkun


Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun 10g og champignoner i margarine og tilsret pastinak, smuldret br0d,

Julekylling


Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småko

Kalkun i Pebersauce


Parter kalkunen og kog stykkerne i bouillon i ca. 50 min.

Tag kødet op og hold det varmt. Lad suppen køle af og skumfedtet fra.

Si

Broccolitærte med røget kalkun


Dej:
Saml alle ingredienser til dejen og læg den koldt en halv times tid. Rul den herefter ud og beklæd en tærteform med den.
Prik t&a

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk