Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Forret | Minnas Tunrand

Aftensmad -» Forret

Minnas Tunrand

Ingredienser:
8 personer
2 ds. tun i vand
200 g rejer
4 hårdkogte æg
1 ds. flåede tomater
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2½ dl. creme fraiche
12 blade husblas

Dressing:
2½ dl. creme fraiche
6 spsk. tomatketchup
4 tsk. engelsk sauce
1 tsk. sukker

Pynt:
Citron
Rejer
Kaviar


Fremgangsmåde:
1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.
2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen.
3. Hældes i en form, der er skyldet med vand.
4. Stilles hildt mindst 2-3 timer.
5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele.
6.Pyntes lige før servering
7. Serveres med flüte.


Søgeord: Tunrand, tun

Tilføjet d. 08-08-2009 15:40:54
Indsendt af: Charlotte Hansen
Kategori: Aftensmad » Forret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Minnas Tunrand
Dit Navn:
Validering: 4 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Bruschetta med tomat & ost


Tomaterne og løg hakkes i små tern og kommes i en skål. Tilsæt presset hvidløg og kryder med salt, peber, basikilum og oregano.

Sonjas Tunfiskemousse


Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter ti

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner


En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Dybstegte Rejer og Champignoner


Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsætte

Dybstegte Rejer og Champignoner

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk