Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Forret | Sonjas Tunfiskemousse

Aftensmad -» Forret

Sonjas Tunfiskemousse

Ingredienser:
2 ds. tunfisk a(185g)
rød kaviar
3 dl. cremefraiche
2 fed hvidløg
2 tsk dijonsennep
4 tsk citronsaft
salt peber
2 dl piskefløde pisket til skum
8 blade husblas
blegselleri i tynde skiver
rød peber i fine tern

Pynt
rejer
citron
sort kaviar
salat
Tomatbåde
evt. æg i både
Flüte




Fremgangsmåde:
Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.


Søgeord: Tunmousse, tunfisk, tunmousse, tunmusse, tunmous

Tilføjet d. 11-10-2010 13:43:07
Indsendt af: Sonja Heinrich
Kategori: Aftensmad » Forret
Reference: http://www.fiskeri.nu/fiskeopskrifter
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Sonjas Tunfiskemousse
Dit Navn:
Validering: 10 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner


En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Dybstegte Rejer og Champignoner


Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsætte

Dybstegte Rejer og Champignoner

Bruschetta med tomat & ost


Tomaterne og løg hakkes i små tern og kommes i en skål. Tilsæt presset hvidløg og kryder med salt, peber, basikilum og oregano.

Nachos med Cheddar ost


Nachos chips med smeltet cheddar ost er genialt som snack eller forret hvis du får gæster.
Er nemt at lave og tager ikke mange minutter.

Nachos med Cheddar ost

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk