Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Forret | Bruschetta med tomat & ost

Aftensmad -» Forret

Bruschetta med tomat & ost

Ingredienser:
4 Bruschetta:
1 flute
3-4 tomater
1 lille løg
2 fed hvidløg
olivenolie
revet ost
friske basilikumblade
oregano
salt & peber


Fremgangsmåde:
Tomaterne og løg hakkes i små tern og kommes i en skål. Tilsæt presset hvidløg og kryder med salt, peber, basikilum og oregano.
Lad blandingen stå og trække i ca. 1 time og hæld væsken fra.
Del flute på midten og skær det over så du har 4 stykker. Pensel med olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200C i 5 minutter.
Tag nu de varme flutes ud og fordel tomatblandingen på flutes og slut af med revet ost. Gratinér flutes i ovnen i ca. 7 min. ved 200C


Søgeord: Bruschetta, ost, tomat, løg, italiensk, italy, mad, opskrift, hvidløg

Tilføjet d. 14-07-2007 20:53:57
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Forret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Bruschetta med tomat & ost
Dit Navn:
Validering: 3 + 3 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner


En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Dybstegte Rejer og Champignoner


Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsætte

Dybstegte Rejer og Champignoner

Nachos med Cheddar ost


Nachos chips med smeltet cheddar ost er genialt som snack eller forret hvis du får gæster.
Er nemt at lave og tager ikke mange minutter.

Nachos med Cheddar ost

Minnas Tunrand


1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.
2. Den udbl

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk