Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Frugt & Grønt | Falafel med græskarraita og karrystegt blomkål

Aftensmad -» Frugt & Grønt

Falafel med græskarraita og karrystegt blomkål

Falafel med græskarraita og karrystegt blomkål

Ingredienser:
4 Personer
800 gr. Falafel
150 gr. Samsø syltede græskar
100 gr. Agurker i tern, 1kg
1/2 dl. Cheasy Fraiche 9% 5
lidt Frisk revet ingefær
lidt Limesaft
lidt hakket frisk koriander
Salt
Peber
1 Blomkål i minibuketter,
olie
1 spsk. Karry
Salt
Peber
lidt hakket frisk koriander


Fremgangsmåde:
Rør Cheasy Fraiche sammen med græskar i små tern, agurk, ingefær, lime og koriander. Lad det trække 30 min. og smag til med salt og peber.
Kog blomkålsbuketterne et par minutter i letsaltet vand. Rist karry et øjeblik i olie, tilsæt blomkålsbuketterne og steg dem et par minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og peber og drys med koriander.
Tilbered Falafel som anvist og server dem med græskarraita og karrystegt blomkål.
Serveringstip: Sæt evt. Falafel på et træspyd.


Søgeord: vegetar, falafel, falaffel

Tilføjet d. 30-11-2006 19:35:40
Indsendt af: EddyTheMadChef
Kategori: Aftensmad » Frugt & Grønt
Reference: http://www.eddythemadchef.dk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Falafel med græskarraita og karrystegt blomkål
Dit Navn:
Validering: 1 + 5 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk