Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Gryderetter | Kommensgryde

Aftensmad -» Gryderetter

Kommensgryde

Ingredienser:
500 g hvidkål
3 spsk svinefedt
2 løg
250 g svinesmåkød
500 g hakket oksekød
1 spsk kommen
Salt og peber
1 dl hvidvin
8 tykke skiver bacon

4 Portioner


Fremgangsmåde:
Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
Fedtet smeltes og de hakkede løg, svinekødet, der er skåret i små terninger, og det hakkede kød brunes heri. Tilsæt den hakkede kål og smag til med salt, peber, kommen og hvidvin.
Lad det småstege i ca. 10 minutter. Beklæd et smurt ovnfast fad med hele kålblade.
Kom flæskeblandingen i sammen med resten af kålbladene. Øverst lægges baconskiverne. Fordel 1 spsk. svinefedt i klatter over retten.
Kommensgryden stilles i en varm oven ved 220 grader i 45 minutter. Her til passer bagte kartofler


Søgeord: Kommensgryde, gryderet, hvidkål, kål, oksekød, bacon

Tilføjet d. 01-12-2008 16:58:26
Indsendt af: Jane Larsen
Kategori: Aftensmad » Gryderetter
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Kommensgryde
Dit Navn:
Validering: 2 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Indisk Lammegryde


Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom de

Boller i karry


Rør kødet sammen med det udblødte franskbrød, æg, salt, peber og finthakket løg.
Pil og hak løget til saucen

Hannovergryde


Skær skinken i ret store terninger, der brunes et par minutter i en gryde. Skræl kartoflerne og skrab gulerødderne.
Skær begge dele

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk