Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Gryderetter | Boller i karry

Aftensmad -» Gryderetter

Boller i karry

Ingredienser:
Kødboller:
2 skiver franskbrød
500 g hakket flæskekød
2 æg
Salt og peber
2 løg

Sauce:
3 spsk olioe
1 stort løg
3 tsk karry
5 dl bouillon
2 spsk maizenamel
1½ dl fløde
4 spsk usødet æblemos
Peber

4 personer


Fremgangsmåde:
Rør kødet sammen med det udblødte franskbrød, æg, salt, peber og finthakket løg.
Pil og hak løget til saucen. Svits det i olie i en gryde, tilsæt karry, hæld bouillon ved og jævn saucen med maizenamelet, der er rørt ud i fløden.
Tilsæt æblemos og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry.
Lad saucen koge i 5 minutter.
Form farsen til runde kugler, læg dem i saucen og lad dem simre ved svag varme i 15 minutter. Retten serveres med løse ris.


Søgeord: Boller i karry, fars, boller, karry

Tilføjet d. 01-12-2008 16:57:57
Indsendt af: Lone Petersen
Kategori: Aftensmad » Gryderetter
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Boller i karry
Dit Navn:
Validering: 6 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kommensgryde


Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
Fedtet sme

Hannovergryde


Skær skinken i ret store terninger, der brunes et par minutter i en gryde. Skræl kartoflerne og skrab gulerødderne.
Skær begge dele

Indisk Lammegryde


Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom de

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk