Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret DE LUXE

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret DE LUXE

Svensk pølseret DE LUXE

Ingredienser:
Til 3-4 personer:

1 kg kartofler

30g smør / margarine
200g (2 løg)

3tsk paprika
2tsk karry

1 kg farveløse pølser

5dl piskefløde
1dl mælk
1dl ketchup / tomatsauce (140g puré på dåse) – den store

2tsk salt
2tsk peber


Fremgangsmåde:
Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste.
Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.

Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.

Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.


Søgeord: svensk, pølse, ret, DE, LUXE

Tilføjet d. 02-01-2010 23:40:18
Indsendt af: Jakob Meinertz
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Lise J., d.10-09-2009, kl.22:01
1kg kartofler + 1kg pølser og kun beregnet til 3-4 personer? I må være sulte i jeres familie j/k :)
Kommentar af: Pia M. Jensen, d.14-05-2010, kl.19:54
Hej. Prøv engang at erstatte kartoflerne med pasta-penne, og dine børn vil elske dig for denne ret. Det var en kollega, som gjorde mig opmærksom på denne variant, og jeg må indrømme, at den gjorde lykke her i huset.
Kommentar af: Claus, d.21-09-2010, kl.01:20
hehe, ja enig med dig Lise - de spiser vist ret godt derhjemme. :D Tror vi kunne strække denne til 6-8

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret DE LUXE
Dit Navn:
Validering: 9 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Lammegryde med mangochutney og kokosris


Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangoc

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i

Bedstemors Frikadeller

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk