Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret DE LUXE

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret DE LUXE

Svensk pølseret DE LUXE

Ingredienser:
Til 3-4 personer:

1 kg kartofler

30g smør / margarine
200g (2 løg)

3tsk paprika
2tsk karry

1 kg farveløse pølser

5dl piskefløde
1dl mælk
1dl ketchup / tomatsauce (140g puré på dåse) – den store

2tsk salt
2tsk peber


Fremgangsmåde:
Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste.
Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes krydderier, som svitses hurtigt af.

Pølserne skæres i ud i passende skriver ca. 1cm brede. Tilsæt pølserne Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid til de er gyldenbrune.
Ketchup/tomatsauce, mælk og fløde hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.

Smag til med salt og peber Tilsæt derefter kartoflerne rør rundt og lad retten småkoge i yderligere 15 minutter.


Søgeord: svensk, pølse, ret, DE, LUXE

Tilføjet d. 02-01-2010 23:40:18
Indsendt af: Jakob Meinertz
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Lise J., d.10-09-2009, kl.22:01
1kg kartofler + 1kg pølser og kun beregnet til 3-4 personer? I må være sulte i jeres familie j/k :)
Kommentar af: Pia M. Jensen, d.14-05-2010, kl.19:54
Hej. Prøv engang at erstatte kartoflerne med pasta-penne, og dine børn vil elske dig for denne ret. Det var en kollega, som gjorde mig opmærksom på denne variant, og jeg må indrømme, at den gjorde lykke her i huset.
Kommentar af: Claus, d.21-09-2010, kl.01:20
hehe, ja enig med dig Lise - de spiser vist ret godt derhjemme. :D Tror vi kunne strække denne til 6-8

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret DE LUXE
Dit Navn:
Validering: 2 + 9 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Forloren Hare


Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køles

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Lammegryde med mangochutney og kokosris


Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
H&aeli

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Lammekølle med hvidløg


Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hv

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

Chili Frikadeller


Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber

Nakkekam i Karry


Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem

Lammefrikadeller


Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem b

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

Koteletter i sennepsauce


Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Jensens frikadeller


Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. <

Jensens frikadeller

Mors hjemmelavet frikadeller


Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den f&a

Mors hjemmelavet frikadeller

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

Svinemørbrad med paprikasovs


Sæt ovnen pa 200°.
Kartofler: Vaskes og halveres på langs. Duppes tørre og pensles med olie. Krydres med lidt rosmarinnåle. Bag

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk