Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Jensens frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Jensens frikadeller

Jensens frikadeller

Ingredienser:
400 gram hakket kalve- og flæskekød
1-1½ dl. mel
3-4 dl. mælk
1-2 æg
Eventuelt revet løg
2 tsk. salt
Peber


Fremgangsmåde:
Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.
Herefter tilsættes mælk og æg - lidt ad gangen.

Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt "hvile" i køleskabet inden brug.


Søgeord: frikadeller, jensen, frøken jensen

Tilføjet d. 25-10-2009 03:03:48
Indsendt af: Jensen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Jensens frikadeller
Dit Navn:
Validering: 6 + 3 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Svinemørbrad med paprikasovs


Sæt ovnen pa 200°.
Kartofler: Vaskes og halveres på langs. Duppes tørre og pensles med olie. Krydres med lidt rosmarinnåle. Bag

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk