Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Stegt medisterpølse i tomatsovs

Aftensmad -» Hovedret

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Ingredienser:
500g medisterpølse
2 spsk olivenolie

Sovs:
1 hakket løg
1 spsk solivenolie
2 knuste hvidløg
2 ds. flåede/hakkede tomater
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk oregano
½ tsk sukker
Yderligere:
300-400 g pasta

Pestobrød:
1 ciabattabrød
1 glas grøn pesto


Fremgangsmåde:
Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.

Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.

Tomatsovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
Serveres sammen med pesto brødet.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Passer til 4 portioner.


Søgeord: medisterpølse, medister, stegt medister, tomatsovs, pestobrød, pestobrød

Tilføjet d. 25-10-2009 03:20:28
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: bjarke, d.23-02-2011, kl.14:59
dejlig ret. havde bare hverken pesto eller brød men smagte stadig fint

Skriv en kommentar til opskriften: Stegt medisterpølse i tomatsovs
Dit Navn:
Validering: 2 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Nakkekam i Karry


Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal s

Svensk pølseret DE LUXE

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk