Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Stegt medisterpølse i tomatsovs

Aftensmad -» Hovedret

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Ingredienser:
500g medisterpølse
2 spsk olivenolie

Sovs:
1 hakket løg
1 spsk solivenolie
2 knuste hvidløg
2 ds. flåede/hakkede tomater
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk oregano
½ tsk sukker
Yderligere:
300-400 g pasta

Pestobrød:
1 ciabattabrød
1 glas grøn pesto


Fremgangsmåde:
Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.

Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.

Tomatsovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
Serveres sammen med pesto brødet.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Passer til 4 portioner.


Søgeord: medisterpølse, medister, stegt medister, tomatsovs, pestobrød, pestobrød

Tilføjet d. 25-10-2009 03:20:28
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: bjarke, d.23-02-2011, kl.14:59
dejlig ret. havde bare hverken pesto eller brød men smagte stadig fint

Skriv en kommentar til opskriften: Stegt medisterpølse i tomatsovs
Dit Navn:
Validering: 9 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk