Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Stegt medisterpølse i tomatsovs

Aftensmad -» Hovedret

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Ingredienser:
500g medisterpølse
2 spsk olivenolie

Sovs:
1 hakket løg
1 spsk solivenolie
2 knuste hvidløg
2 ds. flåede/hakkede tomater
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk oregano
½ tsk sukker
Yderligere:
300-400 g pasta

Pestobrød:
1 ciabattabrød
1 glas grøn pesto


Fremgangsmåde:
Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt.

Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.

Tomatsovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.
Serveres sammen med pesto brødet.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter
Passer til 4 portioner.


Søgeord: medisterpølse, medister, stegt medister, tomatsovs, pestobrød, pestobrød

Tilføjet d. 25-10-2009 03:20:28
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: bjarke, d.23-02-2011, kl.14:59
dejlig ret. havde bare hverken pesto eller brød men smagte stadig fint

Skriv en kommentar til opskriften: Stegt medisterpølse i tomatsovs
Dit Navn:
Validering: 1 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Lammekølle med hvidløg


Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hv

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk