Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Kylling Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Kylling Frikadeller

Kylling Frikadeller

Ingredienser:
Fars:
500 g hakket kyllingekød
1 tsk salt
2 spsk revet løg
1 æg
2 spsk mel
½ dl hønseboullion
1 tsk spidskommen
½ tsk peber
olivenolie til stegning

Salat:
100 g rucola
½ honningmelon
250 g blommetomater
salt

Sursød sovs:
2 dl hønsebouillon
½ dl hvidvinseddike
6 spsk sukker
2 spsk sød chilisovs
2 spsk tomatketchup
majsstivelse
salt, peber

Tilbehør:
4 dl ris


Fremgangsmåde:
Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en kort stund.
Imens: Skyl salaten og dup den tør. skær melon og tomater i terninger og læg i en skål. Krydr med salt.

Vend rucola i lige inden serviering.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Form nu farsen til aflange kødboller med en spiseske.
Steget i olien ved en god varme ca. 5 min på hver side.

Sursød sovs: Hæld de 5 første ingredienser i en kasserolle og varm op. Lad det småkoge i 5 min, Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 45 min
Nok til 4 personer.


Søgeord: Kylling Frikadeller, Kylling, Frikadeller, salat, sursød sovs

Tilføjet d. 25-10-2009 03:02:31
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Kylling Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 10 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Mors hjemmelavet frikadeller


Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den f&a

Mors hjemmelavet frikadeller

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal s

Svensk pølseret DE LUXE

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk