Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Kylling Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Kylling Frikadeller

Kylling Frikadeller

Ingredienser:
Fars:
500 g hakket kyllingekød
1 tsk salt
2 spsk revet løg
1 æg
2 spsk mel
½ dl hønseboullion
1 tsk spidskommen
½ tsk peber
olivenolie til stegning

Salat:
100 g rucola
½ honningmelon
250 g blommetomater
salt

Sursød sovs:
2 dl hønsebouillon
½ dl hvidvinseddike
6 spsk sukker
2 spsk sød chilisovs
2 spsk tomatketchup
majsstivelse
salt, peber

Tilbehør:
4 dl ris


Fremgangsmåde:
Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en kort stund.
Imens: Skyl salaten og dup den tør. skær melon og tomater i terninger og læg i en skål. Krydr med salt.

Vend rucola i lige inden serviering.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Form nu farsen til aflange kødboller med en spiseske.
Steget i olien ved en god varme ca. 5 min på hver side.

Sursød sovs: Hæld de 5 første ingredienser i en kasserolle og varm op. Lad det småkoge i 5 min, Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 45 min
Nok til 4 personer.


Søgeord: Kylling Frikadeller, Kylling, Frikadeller, salat, sursød sovs

Tilføjet d. 25-10-2009 03:02:31
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Kylling Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 8 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk