Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Kylling Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Kylling Frikadeller

Kylling Frikadeller

Ingredienser:
Fars:
500 g hakket kyllingekød
1 tsk salt
2 spsk revet løg
1 æg
2 spsk mel
½ dl hønseboullion
1 tsk spidskommen
½ tsk peber
olivenolie til stegning

Salat:
100 g rucola
½ honningmelon
250 g blommetomater
salt

Sursød sovs:
2 dl hønsebouillon
½ dl hvidvinseddike
6 spsk sukker
2 spsk sød chilisovs
2 spsk tomatketchup
majsstivelse
salt, peber

Tilbehør:
4 dl ris


Fremgangsmåde:
Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en kort stund.
Imens: Skyl salaten og dup den tør. skær melon og tomater i terninger og læg i en skål. Krydr med salt.

Vend rucola i lige inden serviering.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Form nu farsen til aflange kødboller med en spiseske.
Steget i olien ved en god varme ca. 5 min på hver side.

Sursød sovs: Hæld de 5 første ingredienser i en kasserolle og varm op. Lad det småkoge i 5 min, Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 45 min
Nok til 4 personer.


Søgeord: Kylling Frikadeller, Kylling, Frikadeller, salat, sursød sovs

Tilføjet d. 25-10-2009 03:02:31
Indsendt af: Grethe Ullerman
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Kylling Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 9 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Lammekølle med hvidløg


Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hv

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk