Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Roastbeef med friske sprøde grønsager

Aftensmad -» Hovedret

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Ingredienser:
1 roastbeef, ca 500 g
1 tsk raps- eller olivenolie
½ tsk salt, peber
150 g sukkerærter
250 g cherrytomater
1 bundt forårsløg (ca 100 g)
4 stilke bladselleri
Saft af 1-2 limefrugter
2 spsk brun farin
2 spsk sojasauce
1 håndfuld friske koriander

tilbehør: groft brød eller flutes


Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter.
Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.
Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.
Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.


Søgeord: roastbeef, kød, grønsager, dressing, steg

Tilføjet d. 30-12-2009 17:53:05
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Helle L. Elimar, d.14-01-2012, kl.11:47
Dejlig nem opskrift, - med en SUPER lækker salat. Alt kan tilberedes i forvejen. Roastbeefen kom på inddirekte varme i grillen, - hvilket gav et rigtig godt resultat. Efterfølgende har vi lavet salaten til andre retter, da denne er en god og anderledes måde, at få salat på.

Skriv en kommentar til opskriften: Roastbeef med friske sprøde grønsager
Dit Navn:
Validering: 1 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svinemørbrad med paprikasovs


Sæt ovnen pa 200°.
Kartofler: Vaskes og halveres på langs. Duppes tørre og pensles med olie. Krydres med lidt rosmarinnåle. Bag

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Lammefrikadeller


Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem b

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk