Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Roastbeef med friske sprøde grønsager

Aftensmad -» Hovedret

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Ingredienser:
1 roastbeef, ca 500 g
1 tsk raps- eller olivenolie
½ tsk salt, peber
150 g sukkerærter
250 g cherrytomater
1 bundt forårsløg (ca 100 g)
4 stilke bladselleri
Saft af 1-2 limefrugter
2 spsk brun farin
2 spsk sojasauce
1 håndfuld friske koriander

tilbehør: groft brød eller flutes


Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter.
Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål.
Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt.
Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller fad.
Fordel derefter salaten ved siden af kødet og dryp dressingen over.
Drys til sidst med lidt friske korianderblade og server med flutes eller groft brød.


Søgeord: roastbeef, kød, grønsager, dressing, steg

Tilføjet d. 30-12-2009 17:53:05
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Helle L. Elimar, d.14-01-2012, kl.11:47
Dejlig nem opskrift, - med en SUPER lækker salat. Alt kan tilberedes i forvejen. Roastbeefen kom på inddirekte varme i grillen, - hvilket gav et rigtig godt resultat. Efterfølgende har vi lavet salaten til andre retter, da denne er en god og anderledes måde, at få salat på.

Skriv en kommentar til opskriften: Roastbeef med friske sprøde grønsager
Dit Navn:
Validering: 8 + 5 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Mors hjemmelavet frikadeller


Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den færdigrørte fars stilles i køleskabe

Mors hjemmelavet frikadeller

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk