Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Bedstemors Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Bedstemors Frikadeller

Bedstemors Frikadeller

Ingredienser:
250 g flæskefars
250g oksefars
1 æg
1 revet løg
2 tsk salt
1 tsk peber
3/4 tsk nelliker
6 spsk rasp
3 spsk mel
smør / margarine til stegning

12 frikadeller +/- afhængig af størrelse


Fremgangsmåde:
Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.
Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.
Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres med kartofler, surt og sovs.
Er også gode kolde - oven på rugbrød


Søgeord: frikadeller, bedstemors, mormors, farmors, fridakeller, frikadunse, meat balls

Tilføjet d. 06-09-2006 21:07:26
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Bedstemors Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 5 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk