Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Bedstemors Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Bedstemors Frikadeller

Bedstemors Frikadeller

Ingredienser:
250 g flæskefars
250g oksefars
1 æg
1 revet løg
2 tsk salt
1 tsk peber
3/4 tsk nelliker
6 spsk rasp
3 spsk mel
smør / margarine til stegning

12 frikadeller +/- afhængig af størrelse


Fremgangsmåde:
Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.
Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.
Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres med kartofler, surt og sovs.
Er også gode kolde - oven på rugbrød


Søgeord: frikadeller, bedstemors, mormors, farmors, fridakeller, frikadunse, meat balls

Tilføjet d. 06-09-2006 21:07:26
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Bedstemors Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 1 + 9 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

Nakkekam i Karry


Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem

Koteletter i sennepsauce


Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk