Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Bedstemors Frikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Bedstemors Frikadeller

Bedstemors Frikadeller

Ingredienser:
250 g flæskefars
250g oksefars
1 æg
1 revet løg
2 tsk salt
1 tsk peber
3/4 tsk nelliker
6 spsk rasp
3 spsk mel
smør / margarine til stegning

12 frikadeller +/- afhængig af størrelse


Fremgangsmåde:
Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.
Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.
Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres med kartofler, surt og sovs.
Er også gode kolde - oven på rugbrød


Søgeord: frikadeller, bedstemors, mormors, farmors, fridakeller, frikadunse, meat balls

Tilføjet d. 06-09-2006 21:07:26
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Bedstemors Frikadeller
Dit Navn:
Validering: 7 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk