Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret med pasta

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser:
6-8 gode pølser
1 stort finthakket løg
1 tsk mild paprika
3-400 g pasta - helst penne
4 dl mælk
4-5 spsk tomatpuré
3 dl fløde
salt og peber
smør/margarine til stegning
purløg til pynt (kan udelades)


Fremgangsmåde:
Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.

Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.

Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.


Søgeord: pølser, pasta, børnevenlig,

Tilføjet d. 21-05-2010 15:29:59
Indsendt af: Pia Monrad Jensen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Claus, d.21-05-2010, kl.15:30
Ja den er rigtig lækker Pia. vil helt klart skifte lidt mellem kartofler og penne fremover.
Tak for tippet!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret med pasta
Dit Navn:
Validering: 5 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Lammefrikadeller


Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem b

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

Nakkekam i Karry


Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk