Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret med pasta

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser:
6-8 gode pølser
1 stort finthakket løg
1 tsk mild paprika
3-400 g pasta - helst penne
4 dl mælk
4-5 spsk tomatpuré
3 dl fløde
salt og peber
smør/margarine til stegning
purløg til pynt (kan udelades)


Fremgangsmåde:
Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.

Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.

Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.


Søgeord: pølser, pasta, børnevenlig,

Tilføjet d. 21-05-2010 15:29:59
Indsendt af: Pia Monrad Jensen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Claus, d.21-05-2010, kl.15:30
Ja den er rigtig lækker Pia. vil helt klart skifte lidt mellem kartofler og penne fremover.
Tak for tippet!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret med pasta
Dit Navn:
Validering: 9 + 10 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Chili Frikadeller


Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

Forloren Hare


Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køles

Lammekølle med hvidløg


Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hv

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk