Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret med pasta

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser:
6-8 gode pølser
1 stort finthakket løg
1 tsk mild paprika
3-400 g pasta - helst penne
4 dl mælk
4-5 spsk tomatpuré
3 dl fløde
salt og peber
smør/margarine til stegning
purløg til pynt (kan udelades)


Fremgangsmåde:
Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.

Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.

Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.


Søgeord: pølser, pasta, børnevenlig,

Tilføjet d. 21-05-2010 15:29:59
Indsendt af: Pia Monrad Jensen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Claus, d.21-05-2010, kl.15:30
Ja den er rigtig lækker Pia. vil helt klart skifte lidt mellem kartofler og penne fremover.
Tak for tippet!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret med pasta
Dit Navn:
Validering: 1 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal s

Svensk pølseret DE LUXE

Mors hjemmelavet frikadeller


Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den f&a

Mors hjemmelavet frikadeller

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Lammegryde med mangochutney og kokosris


Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
H&aeli

Lammegryde med mangochutney og kokosris

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk