Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk pølseret med pasta

Aftensmad -» Hovedret

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser:
6-8 gode pølser
1 stort finthakket løg
1 tsk mild paprika
3-400 g pasta - helst penne
4 dl mælk
4-5 spsk tomatpuré
3 dl fløde
salt og peber
smør/margarine til stegning
purløg til pynt (kan udelades)


Fremgangsmåde:
Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.

Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.

Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.


Søgeord: pølser, pasta, børnevenlig,

Tilføjet d. 21-05-2010 15:29:59
Indsendt af: Pia Monrad Jensen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Claus, d.21-05-2010, kl.15:30
Ja den er rigtig lækker Pia. vil helt klart skifte lidt mellem kartofler og penne fremover.
Tak for tippet!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk pølseret med pasta
Dit Navn:
Validering: 2 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Nakkekam i Karry


Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk