Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Små spid med kokosdip, ris og agurker

Aftensmad -» Hovedret

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Ingredienser:
4 Personer
4 dl yoghurt naturel
(yoghurten til dip skal dryppe af natten over eller mindst 4 timer)
1 1/2-2 dl kokoscreme/ mælk på dåse
2 dl kokosmel (ikke for fint)
1 tsk. sdt. spidskommen
salt
250 g kyllingeinderfilet eller bryst
250 g mørt oksekød. f.eks. flankesteak
1 spsk. olie
1-2 tsk. Sambal oelek (chilipasta)
små træspid

Tilbehør:
løse ris (brug resten af kokoksmælken til at koge dem i)
Agurkestave
evt. fintsnittet forårsløg


Fremgangsmåde:
Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 time.
Rist kokosmelet på en tør pande til det er lysebrunt, rør hele tiden. Lad det afkøle.
Rør den faste yoghurt med kokosmælk til det er cremet. Smag til med lidt spidskommen og salt og vend 2/3 dele af kokosmelet i.
Skær oksekødet i meget tynde skiver og kyllingen i strimler. Sæt dem på spid. Bland olie og Sambal oelek og pensl det på kødet.
Sæt ovnen på grill og læg spiddene på et stykke alufolie på en plade. Grill dem øverst i ovnen, oksekødet 1-2 minutter og kyllingen ca. 4 minutter.
Server dem varme med løse ris og dip samt agurkestave og evt. løg.


Søgeord: Spyd, okse, spid, kokosdip, kokosmælk

Tilføjet d. 27-11-2006 17:20:48
Indsendt af: EddyTheMadChef
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Reference: http://www.eddythemadchef.dk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Små spid med kokosdip, ris og agurker
Dit Navn:
Validering: 10 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld olie, eddike og vin over hvidløgene og rø

Jensens frikadeller


Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. <

Jensens frikadeller

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i

Bedstemors Frikadeller

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk