Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Lammegryde med mangochutney og kokosris

Aftensmad -» Hovedret

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Ingredienser:
4 Personer
500 g lammekød i tern f.eks. bov
2 spsk olie
1 løg
2 stængler bladselleri
3 fed hvidløg
4½ dl grøntsagsbouillon
1 kvist frisk rosmarin (1 tsk tørret)
4 ½ spsk stærk mangochutney
evt. majsstivelse
salt og peber

Kokosris:
300 g jasminris
4 dl vand
1 tsk salt
revet skal fra 1 citron
1 dåse (400 g) kokosmælk

Pynt:
2 forårsløg
ristet kokosmel


Fremgangsmåde:
Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangochutney. Lad et simre ca. 20 minutter under låg. Jævn den evt. med majsstivelse og smag til med salt og peber.
Kog risene op med vand, salt og revet citronskal. Lad det koge 7 minutter.
Hæld kokosmælken på og bring det atter i kog.
Sluk for varmen og lad det stå under låg ca. 10 minutter.
Skær forårsløget i tynde skrå skiver og drys kokos og forårsløg på retten inden servering.


Søgeord: lam, kokos, lammegryde, mangochutney, kokosris

Tilføjet d. 27-11-2006 17:28:42
Indsendt af: EddyTheMadChef
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Reference: http://www.eddythemadchef.dk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Lammegryde med mangochutney og kokosris
Dit Navn:
Validering: 10 + 5 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal s

Svensk pølseret DE LUXE

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Svinemørbrad med paprikasovs


Sæt ovnen pa 200°.
Kartofler: Vaskes og halveres på langs. Duppes tørre og pensles med olie. Krydres med lidt rosmarinnåle. Bag

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk