Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Lammegryde med mangochutney og kokosris

Aftensmad -» Hovedret

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Ingredienser:
4 Personer
500 g lammekød i tern f.eks. bov
2 spsk olie
1 løg
2 stængler bladselleri
3 fed hvidløg
4½ dl grøntsagsbouillon
1 kvist frisk rosmarin (1 tsk tørret)
4 ½ spsk stærk mangochutney
evt. majsstivelse
salt og peber

Kokosris:
300 g jasminris
4 dl vand
1 tsk salt
revet skal fra 1 citron
1 dåse (400 g) kokosmælk

Pynt:
2 forårsløg
ristet kokosmel


Fremgangsmåde:
Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangochutney. Lad et simre ca. 20 minutter under låg. Jævn den evt. med majsstivelse og smag til med salt og peber.
Kog risene op med vand, salt og revet citronskal. Lad det koge 7 minutter.
Hæld kokosmælken på og bring det atter i kog.
Sluk for varmen og lad det stå under låg ca. 10 minutter.
Skær forårsløget i tynde skrå skiver og drys kokos og forårsløg på retten inden servering.


Søgeord: lam, kokos, lammegryde, mangochutney, kokosris

Tilføjet d. 27-11-2006 17:28:42
Indsendt af: EddyTheMadChef
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Reference: http://www.eddythemadchef.dk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Lammegryde med mangochutney og kokosris
Dit Navn:
Validering: 5 + 10 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Lammefrikadeller


Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem b

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Bedstemors Frikadeller


Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne

Bedstemors Frikadeller

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk