Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk Pølseret

Aftensmad -» Hovedret

Svensk Pølseret

Ingredienser:
Til 3-4 personer:
1 kg kartofler
5-6 farveløse pølser
2 løg
3dl piskefløde
2dl mælk
1dl ketchup / tomatsauce
30g smør / margarine
1tsk sukker
2tsk salt
2tsk peber
3tsk paprika
Purløg


Fremgangsmåde:
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud..
Ketchup/tomatsauce og mælken hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg


Søgeord: svensk pølseret, svensk pølse ret, kartoffel og pølser, mos

Tilføjet d. 20-08-2008 00:34:23
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: camilla, d.24-01-2008, kl.17:56
Hvis man vil lave en ret med lidt mindre fedt, kan man osse bruge cheasy creme fraice, og så plejer jeg også at tilføje lidt paprika.
Kommentar af: Claus, d.20-08-2008, kl.00:38
Og hvis man godt vil have den lidt mere fed og endnu bedre smag, kan jeg varmt anbefale bacontern sammen med pølserne :D
Kommentar af: Grirsto McFirsto, d.14-09-2009, kl.18:13
Løøeerh..!!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk Pølseret
Dit Navn:
Validering: 4 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Forloren Hare


Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køles

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk