Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Svensk Pølseret

Aftensmad -» Hovedret

Svensk Pølseret

Ingredienser:
Til 3-4 personer:
1 kg kartofler
5-6 farveløse pølser
2 løg
3dl piskefløde
2dl mælk
1dl ketchup / tomatsauce
30g smør / margarine
1tsk sukker
2tsk salt
2tsk peber
3tsk paprika
Purløg


Fremgangsmåde:
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud..
Ketchup/tomatsauce og mælken hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg


Søgeord: svensk pølseret, svensk pølse ret, kartoffel og pølser, mos

Tilføjet d. 20-08-2008 00:34:23
Indsendt af: Rikke Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: camilla, d.24-01-2008, kl.17:56
Hvis man vil lave en ret med lidt mindre fedt, kan man osse bruge cheasy creme fraice, og så plejer jeg også at tilføje lidt paprika.
Kommentar af: Claus, d.20-08-2008, kl.00:38
Og hvis man godt vil have den lidt mere fed og endnu bedre smag, kan jeg varmt anbefale bacontern sammen med pølserne :D
Kommentar af: Grirsto McFirsto, d.14-09-2009, kl.18:13
Løøeerh..!!

Skriv en kommentar til opskriften: Svensk Pølseret
Dit Navn:
Validering: 10 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Lammegryde med mangochutney og kokosris


Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangoc

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk