Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Nakkekam i Karry

Aftensmad -» Hovedret

Nakkekam i Karry

Ingredienser:
1 kg Nakkekam
Salt og peber
Karry 2 spsk
1 løg
1 bundt suppeurter

Sauce:
2½ dl bouillon
Revet skal af ½ citron
1 tsk citronsaft
2 spsk annanassaft
1 tsk maizenamel
3 spsk fløde
1 spsk karry
1 ds ananas i skiver
1 spsk smør
1 bundt persille

Retten er til 5 personer


Fremgangsmåde:
Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem i små stykker.
Læg det i gryden til stegen. Hæld vand ved. Lad kødet småstege i en time, til det er mørt. tag det op og hold det varmt.
Kog gryden af med bouillon og si skyen. Tilsæt reven citronskal, citronsaft, ananassaft og karry.
Lad saucen koge lidt ind og jævn den derefter med maizenamel , der er rørt ud i lidt vand.
Tag gryden af varmen og rør fløden i. Smag saucen til, evt. med mere karry og hold den varm.
Lad ananasskiverne dryppe godt af, halver dem og steg dem et pat minutter i smør på en pande.
Skær kødet i skiver. Anret det taglagt med ananas på et fad med løse ris.
Pynt med persilleduske. Hæld lidt sauce over og server resten i en skål. Velbekomme


Søgeord: nakkekam, karry, ananas, suppeurter

Tilføjet d. 22-11-2008 21:06:01
Indsendt af: Rikke Brandt
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Nakkekam i Karry
Dit Navn:
Validering: 1 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk