Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Nakkekam i Karry

Aftensmad -» Hovedret

Nakkekam i Karry

Ingredienser:
1 kg Nakkekam
Salt og peber
Karry 2 spsk
1 løg
1 bundt suppeurter

Sauce:
2½ dl bouillon
Revet skal af ½ citron
1 tsk citronsaft
2 spsk annanassaft
1 tsk maizenamel
3 spsk fløde
1 spsk karry
1 ds ananas i skiver
1 spsk smør
1 bundt persille

Retten er til 5 personer


Fremgangsmåde:
Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem i små stykker.
Læg det i gryden til stegen. Hæld vand ved. Lad kødet småstege i en time, til det er mørt. tag det op og hold det varmt.
Kog gryden af med bouillon og si skyen. Tilsæt reven citronskal, citronsaft, ananassaft og karry.
Lad saucen koge lidt ind og jævn den derefter med maizenamel , der er rørt ud i lidt vand.
Tag gryden af varmen og rør fløden i. Smag saucen til, evt. med mere karry og hold den varm.
Lad ananasskiverne dryppe godt af, halver dem og steg dem et pat minutter i smør på en pande.
Skær kødet i skiver. Anret det taglagt med ananas på et fad med løse ris.
Pynt med persilleduske. Hæld lidt sauce over og server resten i en skål. Velbekomme


Søgeord: nakkekam, karry, ananas, suppeurter

Tilføjet d. 22-11-2008 21:06:01
Indsendt af: Rikke Brandt
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Nakkekam i Karry
Dit Navn:
Validering: 3 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Lammekølle med hvidløg


Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hv

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk