Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Lammefrikadeller

Aftensmad -» Hovedret

Lammefrikadeller

Ingredienser:
50 g rasp
3-4 spsk. mælk
1 løg
1 fed hvidløg
500g hakket lammekød
1 bdt. persille
1 æg
½ stk. tørret merian
salt
sort peber
2 spsk smør
2 spsk olie


Fremgangsmåde:
Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem begge fint.
Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. olie på en pande og lad løg og hvidløg gyldne heri. Bland det hakkede kød med den opblødte rasp, persille, løg, hvidløg, øg og krydderier og ælt denne fars godt med hånden.
Lad farsen hvile et kvarterstid og form den så med våde hænder til frikedeller, som steges langsomt o resten af smørret og olien, til de er gennemstegte og lysebrune.
Hertil passer: Græsk salat af agurker, tomater, rå løg, sorte oliven og fetaost


Søgeord: Lamme frikadeller, lam, kød, deller, fars

Tilføjet d. 25-11-2008 21:03:24
Indsendt af: Louise Bentsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Lars, d.23-09-2009, kl.19:04
Virkelig gode lamme frikadeller

Skriv en kommentar til opskriften: Lammefrikadeller
Dit Navn:
Validering: 9 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk