Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Chop Soey

Aftensmad -» Hovedret

Chop Soey

Ingredienser:
500 g hakket oksekød
2 spsk. sojasauce
2 spsk. risvin
2 lille stykker porre
6 sorte kinesiske morkler
100 g glasnudler
1 tsk salt
2 kopper bønnespirer (friske eller fra dåse)
2 gulerodder 2 kopper bambusskud
2 løg. 1 grøn peberfrugt
1½ tsk. salt
2 spsk. olie

Til saucen:
2 spsk. sojasauce
2 tsk. sesamolie eller vegetabilsk olie
2 spsk. risvin
1 spsk. sesamfrø
Lidt salt og peber

Retten er til 4 personer


Fremgangsmåde:
Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
Morklerne lægges i blød i 15 min. i varmt vand, hvorefter de skylles grundigt. De hårde dele skæres fra, og resten hakkes fint.
Nudlerne koges 1 min. i spilkogende saltvand, koldt vand hældes over, når de er færdige og de stilles til afdrypning. Bønnespirerne skylles godt, hvis de er friske.
Skær den ene gulerod og skær både den og bambusskuddene i tendstiktynde strimler. Den anden gulerod skrælles også og stilles til side. Løget skæres i ringe.
Peberfrugten deles i kvarter, ribber og kerner fjernes, og frugtkødet skylles og skæres i tynde strimler. Saucen røres sammen.
Varm lidt af olien i en pande og suits de forskellige ingredienser hver for sig og bare et øjeblik, hvorefter de kommes i en gryde.
Kødet svitses til sidst, og alt saltes let, hvorefter saucen hældes over. Det hele får et hurtigt opkog og smages til.


Søgeord: Chop Soey, kina, kinesisk, ris, soya

Tilføjet d. 22-11-2008 21:07:55
Indsendt af: Jan Mose
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Chop Soey
Dit Navn:
Validering: 4 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Jensens frikadeller


Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. <

Jensens frikadeller

Lammefondue


Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld ol

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

Lammegryde med mangochutney og kokosris


Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
H&aeli

Lammegryde med mangochutney og kokosris

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk