Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Chop Soey

Aftensmad -» Hovedret

Chop Soey

Ingredienser:
500 g hakket oksekød
2 spsk. sojasauce
2 spsk. risvin
2 lille stykker porre
6 sorte kinesiske morkler
100 g glasnudler
1 tsk salt
2 kopper bønnespirer (friske eller fra dåse)
2 gulerodder 2 kopper bambusskud
2 løg. 1 grøn peberfrugt
1½ tsk. salt
2 spsk. olie

Til saucen:
2 spsk. sojasauce
2 tsk. sesamolie eller vegetabilsk olie
2 spsk. risvin
1 spsk. sesamfrø
Lidt salt og peber

Retten er til 4 personer


Fremgangsmåde:
Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
Morklerne lægges i blød i 15 min. i varmt vand, hvorefter de skylles grundigt. De hårde dele skæres fra, og resten hakkes fint.
Nudlerne koges 1 min. i spilkogende saltvand, koldt vand hældes over, når de er færdige og de stilles til afdrypning. Bønnespirerne skylles godt, hvis de er friske.
Skær den ene gulerod og skær både den og bambusskuddene i tendstiktynde strimler. Den anden gulerod skrælles også og stilles til side. Løget skæres i ringe.
Peberfrugten deles i kvarter, ribber og kerner fjernes, og frugtkødet skylles og skæres i tynde strimler. Saucen røres sammen.
Varm lidt af olien i en pande og suits de forskellige ingredienser hver for sig og bare et øjeblik, hvorefter de kommes i en gryde.
Kødet svitses til sidst, og alt saltes let, hvorefter saucen hældes over. Det hele får et hurtigt opkog og smages til.


Søgeord: Chop Soey, kina, kinesisk, ris, soya

Tilføjet d. 22-11-2008 21:07:55
Indsendt af: Jan Mose
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Chop Soey
Dit Navn:
Validering: 2 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Kotelleter i fad


1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk