Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Koteletter i sennepsauce

Aftensmad -» Hovedret

Koteletter i sennepsauce

Ingredienser:
4 svinekotelletter 200 g hver
40 g smør eller margarine
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 dl hvidvin
2 spsk vand
2 spsk creme fraiche
1 spsk sennep
1 æggeblomme
Esdragon
2 syltede agurker

4 portioner


Fremgangsmåde:
Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.


Søgeord: Koteletter, svinekød, sennepsauce, sennep

Tilføjet d. 01-01-2009 20:32:26
Indsendt af: Mona Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Koteletter i sennepsauce
Dit Navn:
Validering: 5 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Chili Frikadeller


Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Svensk pølseret med pasta


Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå ski

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk