Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Koteletter i sennepsauce

Aftensmad -» Hovedret

Koteletter i sennepsauce

Ingredienser:
4 svinekotelletter 200 g hver
40 g smør eller margarine
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 dl hvidvin
2 spsk vand
2 spsk creme fraiche
1 spsk sennep
1 æggeblomme
Esdragon
2 syltede agurker

4 portioner


Fremgangsmåde:
Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.


Søgeord: Koteletter, svinekød, sennepsauce, sennep

Tilføjet d. 01-01-2009 20:32:26
Indsendt af: Mona Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Koteletter i sennepsauce
Dit Navn:
Validering: 5 + 5 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Svinemørbrad med paprikasovs


Sæt ovnen pa 200°.
Kartofler: Vaskes og halveres på langs. Duppes tørre og pensles med olie. Krydres med lidt rosmarinnåle. Bag

Chili Frikadeller


Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk