Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Koteletter i sennepsauce

Aftensmad -» Hovedret

Koteletter i sennepsauce

Ingredienser:
4 svinekotelletter 200 g hver
40 g smør eller margarine
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 dl hvidvin
2 spsk vand
2 spsk creme fraiche
1 spsk sennep
1 æggeblomme
Esdragon
2 syltede agurker

4 portioner


Fremgangsmåde:
Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.


Søgeord: Koteletter, svinekød, sennepsauce, sennep

Tilføjet d. 01-01-2009 20:32:26
Indsendt af: Mona Larsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Koteletter i sennepsauce
Dit Navn:
Validering: 2 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Forloren Hare


Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køles

Sund tomat ret - Tøm skabet


Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk