Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Forloren Hare

Aftensmad -» Hovedret

Forloren Hare

Ingredienser:
Ca. 750 g hakket svinekød
2 tsk salt
½ tsk groftkærnet peber
2 æg
1½ dl fløde, 13%
1-1½ dl bouillon 3
3/4 dl rasp
8-10 skiver bacon (1 pk)

Sauce:
3 dl vand
3 dl mælk
1 dl flode, 13%
1 spsk ribsgele
1 spsk maizena
Salt, peber
Evt. kulor

Retten er til 6 personer


Fremgangsmåde:
Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time.
Varm ovnen op til 230 grader.
Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen.
Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren stege endnu ca. 1 time.
Tag den ud og, hold den varm. Sauce: Si skyen over i en gryde fra fadet, tilsæt ribsgele og fløde.
Giv saucen et opkog. jævn den med 1 spsk maizena udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.


Søgeord: Forloren Hare, svinekød, farsret, fars, kødfars

Tilføjet d. 01-01-2009 20:33:12
Indsendt af: Helle Karlsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Forloren Hare
Dit Navn:
Validering: 6 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter an

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Kylling Frikadeller


Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en k

Kylling Frikadeller

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk