Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Forloren Hare

Aftensmad -» Hovedret

Forloren Hare

Ingredienser:
Ca. 750 g hakket svinekød
2 tsk salt
½ tsk groftkærnet peber
2 æg
1½ dl fløde, 13%
1-1½ dl bouillon 3
3/4 dl rasp
8-10 skiver bacon (1 pk)

Sauce:
3 dl vand
3 dl mælk
1 dl flode, 13%
1 spsk ribsgele
1 spsk maizena
Salt, peber
Evt. kulor

Retten er til 6 personer


Fremgangsmåde:
Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time.
Varm ovnen op til 230 grader.
Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen.
Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren stege endnu ca. 1 time.
Tag den ud og, hold den varm. Sauce: Si skyen over i en gryde fra fadet, tilsæt ribsgele og fløde.
Giv saucen et opkog. jævn den med 1 spsk maizena udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.


Søgeord: Forloren Hare, svinekød, farsret, fars, kødfars

Tilføjet d. 01-01-2009 20:33:12
Indsendt af: Helle Karlsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Forloren Hare
Dit Navn:
Validering: 2 + 8 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svensk Pølseret


Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoff

Roastbeef med friske sprøde grønsager


Tænd ovnen på 225C
Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir.
Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber.
Bag roast

Roastbeef med friske sprøde grønsager

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Kyllinge Farsbrød


Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 m

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk