Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Forloren Hare

Aftensmad -» Hovedret

Forloren Hare

Ingredienser:
Ca. 750 g hakket svinekød
2 tsk salt
½ tsk groftkærnet peber
2 æg
1½ dl fløde, 13%
1-1½ dl bouillon 3
3/4 dl rasp
8-10 skiver bacon (1 pk)

Sauce:
3 dl vand
3 dl mælk
1 dl flode, 13%
1 spsk ribsgele
1 spsk maizena
Salt, peber
Evt. kulor

Retten er til 6 personer


Fremgangsmåde:
Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time.
Varm ovnen op til 230 grader.
Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen.
Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren stege endnu ca. 1 time.
Tag den ud og, hold den varm. Sauce: Si skyen over i en gryde fra fadet, tilsæt ribsgele og fløde.
Giv saucen et opkog. jævn den med 1 spsk maizena udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.


Søgeord: Forloren Hare, svinekød, farsret, fars, kødfars

Tilføjet d. 01-01-2009 20:33:12
Indsendt af: Helle Karlsen
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Forloren Hare
Dit Navn:
Validering: 3 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Koteletter i sennepsauce


Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et

Små spid med kokosdip, ris og agurker


Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer.
Læg træspiddene i koldt vand 1 tim

Små spid med kokosdip, ris og agurker

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal s

Svensk pølseret DE LUXE

Chop Soey


Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min.
M

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk