Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Jagt | Vildtopskrift med råvildt

Aftensmad -» Jagt

Vildtopskrift med råvildt

Vildtopskrift med råvildt

Ingredienser:
Rigelig mad til 4 personer

• Rådyrhals (den samme fremgangsmåde kan bruges med meget andet kød)
• Mirepoix (ca. 200 g gulerødder, 200 g selleri og 400 g løg)
• 100 g bacon
• 150 g kantareller
• 1/2 l fløde
• 50 g smør
• Olie til stegning
• Grand Marnier til flambering
• 10 enebær
• Korianderfrø
• Sort peber
• 3-4 stjerneanis
• 3-4 lauerbærblade
• 8-10 nelliker
• Æblecidereddike
• Hyldeblomstsaft (eller fx friskpresset æblejuice)
• 1 1/2 l vand


Fremgangsmåde:
Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).

Flamber kantarellerne i Grand Marnier.

Bland det hele sammen og lad det koge i et par timer.

Grønsager med videre tages op når disse er udkogt. Rådyrhalsen har stadig kraft og smag tilbage et stykke tid efter og den kan godt koge i ca. 8 timer.


Søgeord: vildtopskrift, vildtopskrifter, vildtopskrifter råvildt, råvilt madopskrift, madopskrift råvildt

Tilføjet d. 23-01-2012 10:16:31
Indsendt af: Niller
Kategori: Aftensmad » Jagt
Reference: http://jaegernesmagasin.dk/opskriter/vildtopskrift-radyrhals
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Vildtopskrift med råvildt
Dit Navn:
Validering: 9 + 2 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Svamperet til vildt


Kom olien i en dyb gryde eller pande med låg.
Hak hvidløg og løg og steg dem til de er svag lysebrune.
Finhak tomaterne, skær selleristilke i tynde skiv

Canadagås


Forret af brystfilet fra canadagås nedlagt på gåsejagt i sverige.

Først confiteres kødet og dernæst tørres det rent.
I en gryde smeltes gåsefedt og k

Canadagås

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk