Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Jagt | Canadagås

Aftensmad -» Jagt

Canadagås

Canadagås

Ingredienser:
400 gram brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk)
1 liter andefedt eller gåsefedt
Hvidløg
Sukker
Salt
3-4 spsk portvin
4-5 skiver rugbrød
2 æbler
Timian
Frisk salvie


Fremgangsmåde:
Forret af brystfilet fra canadagås nedlagt på gåsejagt i sverige.

Først confiteres kødet og dernæst tørres det rent.
I en gryde smeltes gåsefedt og kødet koges 3 timer.

Læg kødet i en lufttæt beholder og køl det ned.

Kødet brunes i ovnen ved 20 minutter og 200 grader.

Skil kødet med en gaffel og bland det med lidt fedt og portvin.

Kødet serveres i tartelleter.

Velbekommen og en lækker forret af canadagås er klar til servering.

4-6 portioner Opskriften er leveret af Gåsejagt i Sverige.


Søgeord: opskrifter canadagås, vildtopskrift canadagås, canadagås, forret canadagås,

Tilføjet d. 07-02-2012 16:26:30
Indsendt af: Nikolaj
Kategori: Aftensmad » Jagt
Reference: http://jaegernesmagasin.dk/opskriter/rilette-canadagas
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Canadagås
Dit Navn:
Validering: 5 + 9 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Vildtopskrift med råvildt


Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).

Flamber kantarellerne i Grand Marnier. <

Vildtopskrift med råvildt

Svamperet til vildt


Kom olien i en dyb gryde eller pande med låg.
Hak hvidløg og løg og steg dem til de er svag lysebrune.
Finhak tomaterne, skær selleristilke i tynde skiv

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk