Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Sund tomat ret - Tøm skabet

Aftensmad -» Hovedret

Sund tomat ret - Tøm skabet

Ingredienser:
Ris 6dl
oksekød 500gr.
løg 1-2stk
hvidløg 1-2stk
majs 1ds.
champion 1glas
ærter 150gr.
gullerødder 150gr.
tomatpure1
flåedetomat 1-2 ds.
brune bønner, coktailpølser - (hvis det ønskes)
ca. 4 pers


Fremgangsmåde:
Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle.
Derefter tilsætter du kødet og svitser det så kommes gullerøderne i og bliver lidt svitset, der efter de andre indigrienser du kan muligvis også bruge vandet fra majsene hvis du ønsker dette eller championene.
Der skal også kryderier i. salt peber, oregano, basilikum. og smag til.
kog ris til retten.


Søgeord: okesekød, tomatsovs, majs

Tilføjet d. 24-01-2008 18:00:06
Indsendt af: Pia
Kategori: Aftensmad » Hovedret
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Sund tomat ret - Tøm skabet
Dit Navn:
Validering: 2 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Stegt medisterpølse i tomatsovs


Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken.

Skær det i skiver og fordel pestoen over.
Kog pasta efter anvisningen i rigelig

Stegt medisterpølse i tomatsovs

Mors hjemmelavet frikadeller


Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den færdigrørte fars stilles i køleskabe

Mors hjemmelavet frikadeller

Jensens frikadeller


Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. <

Jensens frikadeller

Svensk pølseret DE LUXE


Svensk Pølseret Skær kartoflerne og snit dem i skriver. Sæt dem til kogning. De skal ca have 15 min - De må helst ikke koge ud - skal stadig være lidt faste.

Svensk pølseret DE LUXE

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk