Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Suppe

Aftensmad -» Suppe


1

Chili-Tomat Suppe

Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.
Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.
Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.
Serveres med brød, flutes eller naan.
Yderligere info: Chili-Tomat Suppe Opskrift -»
2 Kokossuppe med kylling og rejer

Kokossuppe med kylling og rejer

Skær kyllingekødet i meget tynde, korte strimler.
Tø rejerne op, og lad dem dryppe af.
Snit og hak ingefær, hvidløg, evt. chili og porre eller forårsløg. Brug endelig alt det grønne.
Kom bouillonen i en gryde sammen med ingefær, hvidløg, limeblade og karrypasta, og bring det i kog. Lad det koge i 5 minutter, og kom kyllingekødet i.
Kog videre i 2 minutter, og kom kokosmælken i.
Lad det småkog.
Yderligere info: Kokossuppe med kylling og rejer Opskrift -»
3

Krydret Festsuppe

1 kg lammekød 3 løg 500 g tomater 4 spsk olie 2 fed hvidløg 2 spsk tomatpure Salt og peber 1 tsk tørret timian Du skærer kødet i små terninger.
Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogene vand, flås og skæres i kvarter.
Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrørring.
Pil hvidløget og pres det ned i kødet,.
Yderligere info: Krydret Festsuppe Opskrift -»
4 Mortens Luxus Suppe

Mortens Luxus Suppe

Skær hvidkålen i tern på 1x1 cm.
Smelt en klat smør i gryden og kom kål i. Tilsæt salt peber og chili og steg herefter kålen i ca. 5 min. (husk at rør i det med jævne mellemrum)
Tilsæt boullion og laverbær blade og lad det små koge til kålen er mør!
Skær resten af grønsagerne i tern (ca. 1x1 cm) og steg dem møre i smør på panden. Krydrer med salt peber og chili. Yderligere info: Mortens Luxus Suppe Opskrift -»
5 Rissuppe Kao dom

Rissuppe Kao dom

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand..
Yderligere info: Rissuppe Kao dom Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk