Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Gryderetter

Aftensmad -» Gryderetter

Her kan du finde gode varme gryderetter du kan lave og serverer til aftensmad. Opskrifterne er indsendt af danskerne selv.

1

Boller i karry

Rør kødet sammen med det udblødte franskbrød, æg, salt, peber og finthakket løg.
Pil og hak løget til saucen. Svits det i olie i en gryde, tilsæt karry, hæld bouillon ved og jævn saucen med maizenamelet, der er rørt ud i fløden.
Tilsæt æblemos og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry.
Lad saucen koge i 5 minutter.
Form farsen til runde kugler, læg dem i saucen og lad dem s.
Yderligere info: Boller i karry Opskrift -»
2

Hannovergryde

Skær skinken i ret store terninger, der brunes et par minutter i en gryde. Skræl kartoflerne og skrab gulerødderne.
Skær begge dele i terninger og put dem ned i gryden.
Rib de grønne bønner og skær dem over 2-3 gange og gør snittebønnerne klar. Kom dem i ned i gryden sammen med kødet og de øvrige grønsager og put salt og peber ved.
Hæld suppenbouillonen over og lad retten snurre i 45 minutter. Efter.
Yderligere info: Hannovergryde Opskrift -»
3

Indisk Lammegryde

Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 min.
Befri peberfrugten for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær .
Yderligere info: Indisk Lammegryde Opskrift -»
4

Kommensgryde

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
Fedtet smeltes og de hakkede løg, svinekødet, der er skåret i små terninger, og det hakkede kød brunes heri. Tilsæt den hakkede kål og smag til med salt, peber, kommen og hvidvin.
Lad det småstege i ca. 10 minutter. Beklæd et smurt ovnfast fad med hele kålblade.
Kom flæskeblandingen i sammen med resten af kålbladene. Øverst lægges baconskiverne. Fordel.
Yderligere info: Kommensgryde Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk