Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Saucer

Aftensmad -» Saucer


1 Pebersauce

Pebersauce

Stærk Pebersauce:
Hæld de afdryppet peberkorn i en tykbundet gryde, og tør dem stille og roligt ved svag varme.
Med en ske eller grydeske skal kornene let knuses.
Tilsæt cognac til de knuste peberkorn og kog den stille ind til den er næsten væk.
Tilsæt bouillonen og lad også denne småkoge til den er kogt ind med ca. 1/4.
Tilsæt tilsidst fløden og lad saucen simre i 5-10 minutter, til den har en god konsistens.
Smag til med salt og peber

Mild Pebersauce: <.
Yderligere info: Pebersauce Opskrift -»

2 Tomatsauce

Tomatsauce

Svits grøntsagerne, krydderurterne og flæsket gyldent.
Tilsæt tomatpuré, mel og den kogende bouillon.
Lad det koge i 20 minutter. Du kan evt. blende saucen så den får en ensartet konsistent. Denne grundsauce er base til mange saucer f.eks:
Kødsauce: Brun hakket oksekød og tilsæt tomat saucen.
BBQ-sauce: Tilsæt lidt chili og ketchup.
Tomatsuppe: Tilsæt mere væske / suppe til en passende konsistens.
Yderligere info: Tomatsauce Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk