|
|
Saucer | Tomatsauce
Aftensmad -» Saucer
Ingredienser: 4 Personer 35 gr Smør 30 gr Gulerod 15 gr Knoldselleri 15 gr Pastinak ¼ Lauerbærblade 1 fed Hvidløg 1 lille Løg 1 stilk Timian 1 stilk Persille 25 gr Røget flæsk 35 gr Mel ½ l Lys bouillon 1½ dl. tomatpuré
Fremgangsmåde: Svits grøntsagerne, krydderurterne og flæsket gyldent.
Tilsæt tomatpuré, mel og den kogende bouillon.
Lad det koge i 20 minutter. Du kan evt. blende saucen så den får en ensartet konsistent. Denne grundsauce er base til mange saucer f.eks:
Kødsauce: Brun hakket oksekød og tilsæt tomat saucen.
BBQ-sauce: Tilsæt lidt chili og ketchup.
Tomatsuppe: Tilsæt mere væske / suppe til en passende konsistens
|
|
|
Skriv en kommentar til opskriften: Tomatsauce
Relaterede opskrifter:
Stærk Pebersauce: Hæld de afdryppet peberkorn i en tykbundet gryde, og tør dem stille og roligt ved svag varme. Med en ske eller grydeske skal ko
|
|
|
|