|
|
Jagt | Svamperet til vildt
Aftensmad -» Jagt
Ingredienser: 400 gram blandede svampe 2 store tomater 1 aubergine 1 løg 1 hvidløg 2 bladselleristilke Blandende krydderurter, specielt rosmarin 10 oliven 1 glas hvidvin Lidt olie til stegning
Fremgangsmåde: Kom olien i en dyb gryde eller pande med låg.
Hak hvidløg og løg og steg dem til de er svag lysebrune.
Finhak tomaterne, skær selleristilke i tynde skiver, skær auberginen i tynde skiver samt svampende i mundrigtige stykker og bland det hele i gryden sammen med hvidvin, olie og krydderurter. Læg låg på og lad retten småsimre en halv times tid.
Smag til med lidt salt og peber.
Svampe ratatouille passer godt til mange forskellige vildtretter.
Specielt fasan, gråand, sneppe og vildsvin syntes jeg den passer rigtig godt til.
Du kan her finde flere vildtopskrifter.
|
|
|
Skriv en kommentar til opskriften: Svamperet til vildt
Relaterede opskrifter:
Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).
Flamber kantarellerne i Grand Marnier. <
|
Forret af brystfilet fra canadagås nedlagt på gåsejagt i sverige.
Først confiteres kødet og dernæst tørres det rent. I en gryde smeltes gåsefedt og k
|
|
|
|