Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Jagt | Svamperet til vildt

Aftensmad -» Jagt

Svamperet til vildt

Ingredienser:
400 gram blandede svampe
2 store tomater
1 aubergine
1 løg
1 hvidløg
2 bladselleristilke
Blandende krydderurter, specielt rosmarin
10 oliven
1 glas hvidvin
Lidt olie til stegning


Fremgangsmåde:
Kom olien i en dyb gryde eller pande med låg.
Hak hvidløg og løg og steg dem til de er svag lysebrune.
Finhak tomaterne, skær selleristilke i tynde skiver, skær auberginen i tynde skiver samt svampende i mundrigtige stykker og bland det hele i gryden sammen med hvidvin, olie og krydderurter. Læg låg på og lad retten småsimre en halv times tid.
Smag til med lidt salt og peber.
Svampe ratatouille passer godt til mange forskellige vildtretter.
Specielt fasan, gråand, sneppe og vildsvin syntes jeg den passer rigtig godt til.

Du kan her finde flere vildtopskrifter.


Søgeord: vildtretter, svamperet, svampe ratatouille , tilbehør fasan, tilbehør sneppe, jagtopskrifter,

Tilføjet d. 23-01-2012 10:14:37
Indsendt af: Ole Larsen
Kategori: Aftensmad » Jagt
Reference: http://www.jagtlinks.com
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Svamperet til vildt
Dit Navn:
Validering: 9 + 4 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Vildtopskrift med råvildt


Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).

Flamber kantarellerne i Grand Marnier. <

Vildtopskrift med råvildt

Canadagås


Forret af brystfilet fra canadagås nedlagt på gåsejagt i sverige.

Først confiteres kødet og dernæst tørres det rent.
I en gryde smeltes gåsefedt og k

Canadagås

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk