|
|
JagtAftensmad -» Jagt
Jagt- og vildtopskrifter der kan bruges af den moderne jæger eller folk der elsker at spise nyskudt vildt kød.
Vi formidler opskrifter direkte fra de danske jægere.
1
|
Forret af brystfilet fra canadagås nedlagt på gåsejagt i sverige. Først confiteres kødet og dernæst tørres det rent. I en gryde smeltes gåsefedt og kødet koges 3 timer. Læg kødet i en lufttæt beholder og køl det ned. Kødet brunes i ovnen ved 20 minutter og 200 grader. Skil kødet med en gaffel og bland det med lidt fedt og portvin. Kødet serveres i tartelleter. Velbekommen og en lækker forret af canadagås er klar til servering. 4-6 portionerOps.
Yderligere info: Canadagås Opskrift -»
|
2
|
Kom olien i en dyb gryde eller pande med låg. Hak hvidløg og løg og steg dem til de er svag lysebrune. Finhak tomaterne, skær selleristilke i tynde skiver, skær auberginen i tynde skiver samt svampende i mundrigtige stykker og bland det hele i gryden sammen med hvidvin, olie og krydderurter. Læg låg på og lad retten småsimre en halv times tid. Smag til med lidt salt og peber. Svampe ratatouille passer godt til mange forskellige vildtretter. Specielt fasan, gråand, sneppe og v.
Yderligere info: Svamperet til vildt Opskrift -»
|
|
3
|
Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid). Flamber kantarellerne i Grand Marnier. Bland det hele sammen og lad det koge i et par timer. Grønsager med videre tages op når disse er udkogt. Rådyrhalsen har stadig kraft og smag tilbage et stykke tid efter og den kan godt koge i ca. 8 timer..
Yderligere info: Vildtopskrift med råvildt Opskrift -»
|
|
|
|
|