|
|
SuppeAftensmad -» Suppe
1
|
Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde. Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter. Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i. Serveres med brød, flutes eller naan.
Yderligere info: Chili-Tomat Suppe Opskrift -»
|
2
|
Skær kyllingekødet i meget tynde, korte strimler. Tø rejerne op, og lad dem dryppe af. Snit og hak ingefær, hvidløg, evt. chili og porre eller forårsløg. Brug endelig alt det grønne. Kom bouillonen i en gryde sammen med ingefær, hvidløg, limeblade og karrypasta, og bring det i kog. Lad det koge i 5 minutter, og kom kyllingekødet i. Kog videre i 2 minutter, og kom kokosmælken i. Lad det småkog.
Yderligere info: Kokossuppe med kylling og rejer Opskrift -»
|
|
3
|
1 kg lammekød 3 løg 500 g tomater 4 spsk olie 2 fed hvidløg 2 spsk tomatpure Salt og peber 1 tsk tørret timian Du skærer kødet i små terninger. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogene vand, flås og skæres i kvarter. Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrørring. Pil hvidløget og pres det ned i kødet, rør tomat og tomatpure i og smag til med salt, peber, timian og paprika. Hæld bouillonen i gryden og l.
Yderligere info: Krydret Festsuppe Opskrift -»
|
4
|
Skær hvidkålen i tern på 1x1 cm. Smelt en klat smør i gryden og kom kål i. Tilsæt salt peber og chili og steg herefter kålen i ca. 5 min. (husk at rør i det med jævne mellemrum) Tilsæt boullion og laverbær blade og lad det små koge til kålen er mør! Skær resten af grønsagerne i tern (ca. 1x1 cm) og steg dem møre i smør på panden. Krydrer med salt peber og chili. Start med karofflerne alene, når de er halvt færdige skal den røde peber på og så løg og bacon/pølser. Gøres det i denn.
Yderligere info: Mortens Luxus Suppe Opskrift -»
|
5
|
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt. Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand..
Yderligere info: Rissuppe Kao dom Opskrift -»
|
|
|
|
|