Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Fjerkræ

Aftensmad -» Fjerkræ

Her kan du finde opskrifter til fjerkræ som and, kylling, kalkun mv. Vi samler alle fjerkræopskrifter her vi får tilsendt

1

Andebryst med portvinssky

Andebryst: Rids skindsiden og krydr med salt. Steges på skindsiden over middelvarme på en pande, ca. 5 min.
Vend og steg 10-12 minutter på kødsiden. Afslut stegningen på skindsiden, ca. 3 min. Lad andebrysterne hvile i 5 min. inden de skæres for.

Sky: Kasser stegefedtet på nær 2 spsk. Tilsæt portvin og vineddike og øg varmen. Skrab samtidig pandens bund og lad det koge ind, til der er 2-3 spsk. tilbage. Tilsæt bouillon, honning og timian og kog 1/3 ned. Dæmp varmen og pisk smørret i .
Yderligere info: Andebryst med portvinssky Opskrift -»
2

Broccolitærte med røget kalkun

Dej:
Saml alle ingredienser til dejen og læg den koldt en halv times tid. Rul den herefter ud og beklæd en tærteform med den.
Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den i en 200 grader varm ovn i 8-10 min.

Fyld:
Brun 10g og hvidløg i olie, tilsæt squash, kalkunkød og timian og steg det et par min.
Fordel blandingen i tærtebunden og læg tomater og broccoli på.
Pisk æg, mrelk, salt og peber godt samme.
Yderligere info: Broccolitærte med røget kalkun Opskrift -»
3

Fyldt engelsk Julekalkun

Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun 10g og champignoner i margarine og tilsret pastinak, smuldret br0d, persille, sherry, timian, rosmarin, salt og peber og steg blandingen igennem.

Prop fyldet i kalkunen og steg kalkunen, som det beskrives på dens emballage.

Ønskes sauce, kan dette laves at skyen, der koges op med bouillon og lidt madlavningsfløde og jrevnes let.

Server med kartofler, gele og ros.
Yderligere info: Fyldt engelsk Julekalkun Opskrift -»
4

Julekylling

Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min. Server med ris og blandet salat..
Yderligere info: Julekylling Opskrift -»
5

Kalkun i Pebersauce

Parter kalkunen og kog stykkerne i bouillon i ca. 50 min.

Tag kødet op og hold det varmt. Lad suppen køle af og skumfedtet fra.

Si suppen.

Sauce:
Bag margarine og mel sammeni en gryde og tilsret suppen lidt efter lidt under piskning. Tilsæt peber, estragon og sennep og lad saucen koge et par min.

Kom fløde i, kog op og smag saucen til med cognac, salt og peber.

Hæld den over kalkunstykkerne og server med kartofler og fo.
Yderligere info: Kalkun i Pebersauce Opskrift -»
6

Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits

Kylling fileterne skæres i 4-6 stk. Kommer an på hvad størrelse man vil have, og toastbrødene blendes, herefter kommer man kyllinge stykkerne i og ryster, så de er dækket af brødkrymmer.
Skal ca. have 20-25 min i oven ved 200 grader...
Kartoflerne skæres i både eller som man nu vil have dem.
Så kommer man olie, salt, peber og andre krydderier efter egen smag og rører rundt.
De skal i oven ved 200 grader i ca 40-45 min.
Yderligere info: Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits Opskrift -»
7 Peking And

Peking And

Begynd med at skylle anden grundigt og dyppe den 1 min. i kogende vand tilsat salt.
Derefter tørres den meget grundigt, og under tørringen masseres den godt, så skindet løsner sig lidt fra kødet.
Bind et stykke snor (der kan holde til varme) på ca. 50 cm, om halsen og ned om vingerne på anden.
Bland vandet med honning, eddike, sesamolie og risvin og gnid anden grundigt ind med denne blanding, hvorefter den hænges op et køligt og luftigt sted.
Når der er gået en time, pensles ande.
Yderligere info: Peking And Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk