1
|
Fars, æg og revet løg blandes godt sammen. Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind. Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning. Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne. Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider. Kan serveres med kartofler, surt og sovs. Er .
Yderligere info: Bedstemors Frikadeller Opskrift -»
|
2
|
Hak peberfrugten og chilien meget fint. Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær og knust hvidløg. Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Form farsen til 8 frikadeller, som lægges på den varme pande. Brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem videre ca. 3 minutter på hver side. Server med små hjemmebagte brød eller sprød salat..
Yderligere info: Chili Frikadeller Opskrift -»
|
3
|
Bland kødet med sojasauce og risvin. Vask porren, hak den fint og rør den i kødfarsen, som herefter skal stå og hvile i 20 min. Morklerne lægges i blød i 15 min. i varmt vand, hvorefter de skylles grundigt. De hårde dele skæres fra, og resten hakkes fint. Nudlerne koges 1 min. i spilkogende saltvand, koldt vand hældes over, når de er færdige og de stilles til afdrypning. Bønnespirerne skylles godt, hvis de er fr.
Yderligere info: Chop Soey Opskrift -»
|
4
|
Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt efter lidt. Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 1/2 time. Varm ovnen op til 230 grader. Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lags på tværs af farsen. Sæt farsbrodet i ovnen og brun det ca. 10 min. Dæmp varmen til 180 grader. Hæld vand og mælk i bunden af fader og lad haren steg.
Yderligere info: Forloren Hare Opskrift -»
|
5
|
Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer. Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg. Herefter tilsættes mælk og æg - lidt ad gangen. Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt "hvile" i køleskabet inden brug..
Yderligere info: Jensens frikadeller Opskrift -»
|
6
|
Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes. Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand. Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk. Hæld saucen over kødet lige inden serveringen. Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret..
Yderligere info: Koteletter i sennepsauce Opskrift -»
|
7
|
1. steg koteletter på panden i lidt olie. 2. kom koteletter i en ovnfast fad. 3. tænd ovnen på 200 grader luftovn. 4. bland champignong hakkede tomater og coktailpølser ned i en skål med alt fløden, rør det godt sammen så fløden bliver lidt lyserød. 5. kom det derefter over i det fad med koteletterne. 6. sæt det ind i ovnen ca. 60 min men kan blive færdig efter 45 min kommer an på ovnens styrke..
Yderligere info: Kotelleter i fad Opskrift -»
|
8
|
Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en kort stund. Imens: Skyl salaten og dup den tør. skær melon og tomater i terninger og læg i en skål. Krydr med salt. Vend rucola i lige inden serviering. Kog ris efter anvisningen på emballagen. Form nu farsen til aflange kødboller med en spiseske. Steget i olien ved en god varme ca. 5 min på hver side. Sursød sovs: Hæld de 5 første i.
Yderligere info: Kylling Frikadeller Opskrift -»
|
9
|
Utroligt nemt: Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 minuter ved 200grader på midterste rist..
Yderligere info: Kyllinge Farsbrød Opskrift -»
|
10
|
Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål. Hæld olie, eddike og vin over hvidløgene og rør det godt sammen med løg, peberkorn og rosmarin. Læg kødet i denne marinade og lad det trække under låg i 12 timer. Kødet vendes flere gange i løbet af marineringstiden. Til saucen piskes creme fraiche, yoghurt, sennep og olie godt sammen og smages til med salt og peber. Den friske basilikum skylles og rystes tør. Bladene pil.
Yderligere info: Lammefondue Opskrift -»
|
|
11
|
Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem begge fint. Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. olie på en pande og lad løg og hvidløg gyldne heri. Bland det hakkede kød med den opblødte rasp, persille, løg, hvidløg, øg og krydderier og ælt denne fars godt med hånden. Lad farsen hvile et kvarterstid og form den så med våde hænder til frikedeller, som steges langsomt o resten af smørret og olien, til de er gennemstegte og ly.
Yderligere info: Lammefrikadeller Opskrift -»
|
12
|
Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i. Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangochutney. Lad et simre ca. 20 minutter under låg. Jævn den evt. med majsstivelse og smag til med salt og peber. Kog risene op med vand, salt og revet citronskal. Lad det koge 7 minutter. Hæld kokosmælken på og bring det atter i kog. Sluk for varmen og lad det stå under låg ca. 10 minutter. Skær forårsløget i tynde skrå skive.
Yderligere info: Lammegryde med mangochutney og kokosris Opskrift -»
|
13
|
Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen. Skær det ene fed hvidløg ud i små stykker, og med et snit i lammekøllen, ligges hvidløg stykkerne ind hver for sig. Ca. 10 små snit. De 2 andre fed presses henover lammekøllen. Citronskal, mynte, og krydderiernesalt og peber drysses henover lammekøllen. Nu foldes folien sammen så lammekøllen er lukket inde og stilles i ovnen ved 200° i ca. 2 timer. Herefter åbnes folien.
Yderligere info: Lammekølle med hvidløg Opskrift -»
|
14
|
Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens. Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid. Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof..
Yderligere info: Mors hjemmelavet frikadeller Opskrift -»
|
15
|
Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem i små stykker. Læg det i gryden til stegen. Hæld vand ved. Lad kødet småstege i en time, til det er mørt. tag det op og hold det varmt. Kog gryden af med bouillon og si skyen. Tilsæt reven citronskal, citronsaft, ananassaft og karry. Lad saucen koge lidt ind og jævn den derefter med maizenamel , der er rørt ud i lidt vand. Tag gryden af varmen og r.
Yderligere info: Nakkekam i Karry Opskrift -»
|
16
|
Tænd ovnen på 225C Læg roastbeef i et ildfast fad med bagepapir. Pensl kødet med olie og kryds med salt og peber. Bag roastbeefen i ca. 25 minutter - tag den ud og lad den trække 5 minutter. Skær sukkerærter i 2.3 skiver på langs. Halver cherrytomater. Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå. Rør limesaft, farin, soja sammen i en skål. Vend grønsagerne i dressingen og lad de trække lidt. Skær imens roastbeefen i tynde skiver og anret dem på en tallerken eller f.
Yderligere info: Roastbeef med friske sprøde grønsager Opskrift -»
|
17
|
Hæld yoghurten til afdrypning i en sigte med køkkenrulle eller et kaffefilter i, mindst 4 timer. Læg træspiddene i koldt vand 1 time. Rist kokosmelet på en tør pande til det er lysebrunt, rør hele tiden. Lad det afkøle. Rør den faste yoghurt med kokosmælk til det er cremet. Smag til med lidt spidskommen og salt og vend 2/3 dele af kokosmelet i. Skær oksekødet i meget tynde skiver og kyllingen i strimler. Sæt dem på spid. Bland olie og Sambal oelek og pensl det på kødet. Sæt o.
Yderligere info: Små spid med kokosdip, ris og agurker Opskrift -»
|
18
|
Opvarm oven til 200C og tilbered brødet efter anvisningen på pakken. Skær det i skiver og fordel pestoen over. Kog pasta efter anvisningen i rigeligt vand med salt. Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side. Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver. Tomatsovs: Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater.
Yderligere info: Stegt medisterpølse i tomatsovs Opskrift -»
|
19
|
Du svitser først løgene og det er ligemeget hvilken slags løg du kan bruge næsten alle. Derefter tilsætter du kødet og svitser det så kommes gullerøderne i og bliver lidt svitset, der efter de andre indigrienser du kan muligvis også bruge vandet fra majsene hvis du ønsker dette eller championene. Der skal også kryderier i. salt peber, oregano, basilikum. og smag til. kog ris til retten..
Yderligere info: Sund tomat ret - Tøm skabet Opskrift -»
|
20
|
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme. Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud.. Ketchup/tomatsauce og mælken hældes nu ned i gryden. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme. Ti.
Yderligere info: Svensk Pølseret Opskrift -»
|